[Banner]

Fruits4Real

Fruits4Real is de allernieuwste aanbieder van online gokkasten. Nu zul je misschien denken wat nog een nieuwe lijn nu kan toevoegen aan het al overweldigende aanbod. Daar hebben de mensen achter Fruits4Real natuurlijk ook over nagedacht.  Het zijn dan ook niet de eerste de beste personen die achter deze gokkast lijn zitten. De spellen zijn allemaal gemaakt door echte liefhebbers. En dat merk je tijdens het spelen.

Fruits4Real: Uniek spelverloop

Vele online speelautomaten willen gaan vervelen als je lang achter elkaar niets wint. Natuurlijk is dit de speling van het lot, maar Fruits4Real heeft hier extra aandacht aan geschonken. Niet alleen zijn de spellen al toppers, ook het spelverloop is sterk verbeterd. Je zult sneller kleinere prijzen winnen, waardoor het spelen ook bij minder geluk nog altijd echte fun blijft. Spellen als de Simply Wild en de Random Runner worden zo een geheel nieuwe uitdaging en nog leuker om te spelen. En natuurlijk kun je alle spellen van Fruits4Real natuurlijk ook gratis uitproberen. Daarmee is Fruits4Real een aanrader om eens te proberen. Kies hieronder maar eens een spel!


Caribbean Adventure

Caribbean Adventure
De Caribbean Adventure gokkast is een spel voor 2 spelers. Je gaat op zoek naar de schatten die onder de zee liggen verborgen. Natuurlijk zijn er ook de nodige bonussen te verdienen. Test het uit!
Speel nu..

MagicCircle

MagicCircle
Magic Circle is een klassieker die vrijwel iedereen een keer heeft geprobeerd. Fruits4Real heeft een eigen versie van deze gokkast gemaakt, die nog lekkerder speelt!
Speel nu..

RandomRunner

RandomRunner
De populairste gokkast aller tijden is natuurlijk te spelen bij Fruits4Real. De gokkast is een trendzetter geworden door het bovenspel dat 4 credits van de winbank pakt en 1 van de credit meter.
Speel nu..

Triple Action

Triple Action
Triple Action heeft voor elke inzet spanning in zich. Maar als je met 15 credits inzet speelt en het Wild symbool verschijnt op de derde rol, dan kun je je prijs verdrievoudigen!
Speel nu..

Random Flashback

Random Flashback
Simply Wild en Random Runner zijn al sinds jaar en dag de populairste gokkasten in de speelhal. Kom, dacht Errel, laten we die 2 spellen eens combineren. En zo is de Random Flashback ontstaan.
Speel nu..

Gold Lines

Gold Lines
Gold Lines is inmiddels al net zo'n klassieker als de kast waar hij deels op gebaseerd is. Het basisspel ken je namelijk al van de Oldtimer. Nu echter met een high stakes topspel een nog grotere uitdaging.
Speel nu..

Turbo Joker

Turbo Joker
Turbo Joker heeft het echte klassieke gokkast gevoel in zich. Speel het spel en je zult het zelf ervaren. Toch kan de winmeter oplopen tot wel 8000 credits. Grote prijzen zijn dus ook mogelijk.
Speel nu..

Power Win

Power Win
Power & Win is een explosieve gokkast. Het spel geeft je de mogelijkheid tot wel 4800 credits per spin te winnen. De Powermeter speel je zo natuurlijk razend snel vol. Ga het razende tempo maar eens aan!
Speel nu..

Steptimer Jackpot

Steptimer Jackpot
De Steptimer Jackpot is al jaren enorm populair. Door de nudge mogelijkheden heb je nog meer kans in het topspel. Wist je trouwens dat de steptimer vrijwel precies hetzelfde is als de Oldtimer/Twintimer?
Speel nu..

Mystic Player

Mystic Player
De Mystic Player gokkast is een multi-player gokkast vol met mysteries. Ga jij de dubbele mysteries aan? Speel ze appart of tegelijk. Jij maakt het zelf uit.
Speel nu..

Wild 7 Gokkast

Wild 7 Gokkast
Wild 7
Speel nu..

Hot seven Gokkast

Hot seven Gokkast
Hot seven
Speel nu..