[Banner]

Fruits4Real

Fruits4Real is de allernieuwste aanbieder van online gokkasten. Nu zul je misschien denken wat nog een nieuwe lijn nu kan toevoegen aan het al overweldigende aanbod. Daar hebben de mensen achter Fruits4Real natuurlijk ook over nagedacht.  Het zijn dan ook niet de eerste de beste personen die achter deze gokkast lijn zitten. De spellen zijn allemaal gemaakt door echte liefhebbers. En dat merk je tijdens het spelen.

Fruits4Real: Uniek spelverloop

Vele online speelautomaten willen gaan vervelen als je lang achter elkaar niets wint. Natuurlijk is dit de speling van het lot, maar Fruits4Real heeft hier extra aandacht aan geschonken. Niet alleen zijn de spellen al toppers, ook het spelverloop is sterk verbeterd. Je zult sneller kleinere prijzen winnen, waardoor het spelen ook bij minder geluk nog altijd echte fun blijft. Spellen als de Simply Wild en de Random Runner worden zo een geheel nieuwe uitdaging en nog leuker om te spelen. En natuurlijk kun je alle spellen van Fruits4Real natuurlijk ook gratis uitproberen. Daarmee is Fruits4Real een aanrader om eens te proberen. Kies hieronder maar eens een spel!


Multi Player

Multi Player
Speel de Multi Player met 2 personen tegelijk of gewoon alleen, maar dan met 2 gokkasten tegelijk. Prijzen kunnen oplopen tot wel 2000 credits in een draai.
Speel nu..

Starlight

Starlight
De Starlight gokkast is een ware ster! Win tot wel 9600 credits per spin. De 48 winlijnen zijn ervoor gemaakt om de winbank vol te spelen. Ga jij voor de grote winst op deze topper?
Speel nu..

Twin Express

Twin Express
Twin Express is twee gokkast spellen in een. De winmeters zijn enorm snel vol te spelen door de 8 winlijnen die je met maximaal 50 credits per draai kunt aanvallen.
Speel nu..

Mystic Mysteries

Mystic Mysteries
Mystic Mysteries zit vol met mysteries. Weet jij ze te ontrafelen en de prijzen eruit te halen? Het is natuurlijk de grote uitdaging. Ga deze aan en win grote prijzen.
Speel nu..

SimplyWild

SimplyWild
Voor alle Random Runner fans is de Simply Wild een prima afwisseling. Wild symbolen helpen je de juiste richting op. Fruits4Real heeft het spelverloop nog eens een flinke boost gegeven.
Speel nu..

TurboplayJackpot F4R

TurboplayJackpot F4R
De Turboplay Jackpot is een gokkast die snel op stoom komt. De vele mystery prijzen die zeer snel vallen zorgen hiervoor. Fruits4Real heeft gelukkig enkele spaarmeters toegevoegd om nog meer winst mogelijk te maken.
Speel nu..

Twin Player

Twin Player
Ken je de Multiplayer gokkast? De Twin Player gaat nog 2x zo hard. Met Vier in plaats van 3 rollen is het nog makkelijker combinaties scoren. Draai in een beurt maximaal 4000 credits op de rollen!
Speel nu..

Sweet16 Player

Sweet16 Player
Er kan flink worden ingezet op de Sweet16 Player. Deze dubbele gokkast kun je natuurlijk met z`n 2en spelen, maar alleen kun je natuurlijk ook gewoon 2x zo snel inzetten en prijzen pakken.
Speel nu..

Big Timer

Big Timer
Vermenigvuldig de Oldtimer met 2 en je krijgt de Big Timer gokkast. Fruits4Real heeft deze speelautomaat zelf ontwikkeld en `m zeer spectaculair gemaakt. Spaar sterren of win gewoon de extra jackpot!
Speel nu..

Red Hot Active

Red Hot Active
Actie is eigenlijk altijd gegarandeerd op de Red Hot Active. Maar als er 4 Red Hot symbolen op de winlijn verschijnen is het pas echt prijs schieten. Dan wordt namelijk de bonus feature actief.
Speel nu..

SuperJoker

SuperJoker
Als je het topspel met maximale inzet speelt, gaan er wel 8 rollen tegelijk draaien. Geen wonder dat de SuperJoker is uitgerust met 10 winbanken. Je moet die winst toch ergens kwijt!
Speel nu..

Jackpot Timer

Jackpot Timer
Spaar de sterren in het basisspel voor mystery prijzen. In het topspel zijn er maximaal 10 winlijnen om combinaties op te verzamelen. De maximale inzet kan je daar bij 3 jackpot symbolen in een keer 800 credits opleveren.
Speel nu..