[Banner]

Fruitkings

Fruitkingsplaza is de welbekende maker van de vrolijke online gokkasten en fruitmachines die bol staan van nieuwe moves en snufjes. Enkele gokkasten in het assortiment van Fruitkings zijn uitgerust met wel 8 rollen in het bovenspel. Toch kunnen wij je melden dat Fruitkingplaza haar bediening uiterst gebruiksvriendelijk heeft gehouden. Het aanbod wordt vaak uitgebreidt met nieuwe gokkasten die steeds weer andere leuke elementen bevatten. Fruitkingsplaza is een gewaardeerde aanbieder en mag zich een van de leidende gokkasten aanbieders noemen. Probeer het zelf maar eens uit en speel nu!

Gratis Fruitkingsplaza gokkasten spelen

Alle gokkasten en fruitautomaten van Fruitkingsplaza kun je gratis spelen. Zo kun je op je gemak alle spellen uitproberen en ontdekken welke gokkast het beste bij je past. Wanneer je je gokkast denkt te hebben gevonden kun je als je wil de real money mode proberen. Opwaarderen gaat via het iDEAL- betaalsysteem. Dit betekend dat je je bevindt in een betrouwbare en bekende betaalomgeving van je eigen bank. Ook kun je kiezen te bellen naar een betaalnummer. Het geluk op de Fruitkings fruitautomaten en speelmachines lachen je tegemoet, dus probeer de gokkasten snel uit!


Subzero

Subzero
De populaire Subzero gokkast is een geweldige machine voor de online spelers. Speel nu en profiteer van het hoge uitkeringspercentage!
Speel nu..

Volcano

Volcano
De Volcano gokkast heeft soms last van prijsuitbarstingen. Dit betekent kortweg dat er kansen liggen voor de online spelers. Deze gokkast is compleet geschift en strooit met mooie bonussen en prijzen! Speel nu en pak die 'knikkers' in de real money mode. Opwaarderen via het welbekende iDEAL- betaalsysteem! Klik hier!\\
Speel nu..

SuperFlush

SuperFlush
STOP...! Speel nu deze Fever gokautomaat en probeer zoveel mogelijk prijzen te winnen. Geen woorden maar daden en speel snel! Wacht niet te lang anders zijn alle prijzen weg!
Speel nu..

Area 51

Area 51
Area 51 gokkast is de meester onder de online gokkasten. Speel nu. Deze online variant is zeer geliefd in gokkasten-land.
Speel nu..

Luckyholder

Luckyholder
De geweldige Luckyholder is een spetterende gokkast uit het assortiment van FruitKings. Waag een gokje en maak kans op mooie prijzen en bonussen!
Speel nu..

California

California
Schitterend gokkastje voor de ervaren spelers. Klik hier en ervaar waarom? In het verleden zijn hier grote prijzen gewonnen!
Speel nu..

Tropicana

Tropicana
De Tropicana zorgt voor een 's zomers gevoel in de wintermaanden. De zomerkriebels komen op wanneer u op deze gokkast speelt! Speel snel en pak die prijzen!
Speel nu..

Big Bonus

Big Bonus
Prijzen bij elkaar spelen is o zo gemakkelijk op de Big Bonus gokkast. In het basisspel win je al bij 2 dezelfde symbolen. Het topspel heeft het speciale Big Bonus symbool voor extra credits.
Speel nu..

Deep blue Sea

Deep blue Sea
In de diepe blauwe oceaan vindt u deze gokkast. Hij is van een schip afgevallen inclusief een schatkist aan prijzen!
Speel nu..

Apollo

Apollo
Fruitkingsplaza heeft een zeer uitgebreide gokkast neer gezet met de Apollo gokkast. Met 4 rollen in het basisspel en 4 in het topspel speel je zo gemakkelijk je credits bij elkaar.
Speel nu..

Wheel of fortune

Wheel of fortune
Daar is hij weer: Het rad van fortuin van RuitKings. Speel nu en geef het rad een zwiep!
Speel nu..