[Banner]

Bingocams

Ken je bingo vooruit als spel dat door bejaarden in de lokale soos wordt gespeeld? Dan is het nu tijd om een veel vlottere variant van bingo te leren kennen! Speel het namelijk maar eens online via Bingocams. Via deze zogenaamde online bingo room is het een razend populair en vlot spel terwijl ook nog eens de gezelligheid heeft behouden die het in de soos ook heeft. Je speelt echt in een interactieve omgeving, waarbij je heel gemakkelijk kunt communiceren met je medespelers. Je kunt voor echte prijzen spelen, maar ook geheel gratis. Meld je direct aan en je ontvangt 5 euro gratis speeltegoed, waarmee je direct echte prijzen kunt winnen!

 

Bingocams Online bingo room

Bingo heeft in Nederland en België een grote groep liefhebbers die het spel wekelijks spelen. Soms zelfs vaker. Maar je bent vaak afhankelijk van de locaties en de organisatoren. Het is natuurlijk vooral gezellig, maar ook het winnen van een prijs is voor velen heel belangrijk. Lekker bijkletsen voor het spel begint en vol spanning wachten op de ballen die gaan vallen. Dat is iets, dat voor een online bingo room ook heel belangrijk is. En dat is precies wat je ook bij Bingocams zult aantreffen. Maar voor deze bingo avond hoef je je huis zelfs niet uit. Door de chatfunctie waar je tijdens het spelen gebruik van kan maken, is spelen net zo gezellig als tijdens een bingo avond. En bingocams heeft de mogelijkheden ook nog eens uitgebreid door een webcam in het spel te introduceren.

Geslaagde combinatie

Zo is een erg geslaagde combinatie ontstaan van gezelligheid met een online bingo kamer. Bingocams in inmiddels door een groot aantal bingo liefhebbers ontdekt, wat zorgt dat er vrijwel op elk moment van de dag zelfs bingo gespeeld kan worden tegen anderen. Zo ben je dus helemaal niet afhankelijk van de avond. Gewoon op elk moment dat jij wil kun je spelen. De spelregels zijn zoals je ze al kent. Je speelt voor een rij of volle kaart. En natuurlijk laat je je medespelers weten hoe ver je bent, zodat de spanning nog verder oploopt. Als de prijs dan valt is er altijd een ontlading voor alle spelers.

Hoe te starten met €5 gratis speeltegoed

Spelen is heel gemakkelijk. En er is altijd een chathost aanwezig die je op weg kan helpen, mocht het niet lukken. Maar dat is haast niet mogelijk, want de interface van bingocams is al heel duidelijk. Proberen? Speel dan nu via de gratis kamers. Ook zijn er vele kamers met lage inzetten. Maar ook voor de highrollers zijn er mogelijkheden. Wat jij wil! Prijzen kunnen fink oplopen tot wel €1000! Maandelijks zijn er acties die je extra prijzen kunnen opleveren. Spelen via Bingocams is daardoor altijd leuk. Meld je nu aan en profiteer van €5 gratis speeltegoed. Wie weet win je direct al een prijs.